Is pianopro oplichterij? Lees dit eerst!ūüėĪ [UPDATE]
Dé plek voor muziekliefhebbers!
Piano 23 januari 2018
mm
Jaap Geen reacties

Snel en makkelijk piano leren spelen? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn!

Ja! Ik wil makkelijk en snel piano leren spelen!

Benieuwd naar de pianocursus pianopro? Hier mijn mening, review en ervaringen over pianopro!

Review pianopro

Piano pro cursus

Overal op internet kom je hem nu tegen:

Steven Pruis met zijn cursus pianopro.  Overal lees je dat het een goede pianocursus is, en dat je zo op een makkelijke manier piano kan leren spelen. Maar is dat wel zo? Is die Steven Pruis niet gewoon een grote oplichter? Krijg je wel echt iets voor je geld? Wij zochten het voor je uit en bespreken het hier in deze pianopro review.

 

Steven Pruis

Als eerst de vraag: wie is Steven Pruis? Steven Pruis is een gepassioneerd pianospeler, die al van zijn tiende piano speelt. Hij is een echte ondernemer, die van zijn hobby zijn werkt maakt door online pianocursussen. Hij komt in al zijn video’s overtuigend over, als iemand die waar voor zijn geld levert.

Toen keken we naar de sociale media accounts van Steven Pruis. Op YouTube en Twitter heeft hij tot vorig jaar regelmatig wat gepost. Maar als we verder kijken zien we dat hij niet zo veel abonnees en volgers heeft. Pruis gaat dus niet vooral voor de likes en views.

Dat Steven Pruis echt bestaat is nu wel duidelijk. Er zijn op YouTube genoeg video’s van hem te vinden. Ook op Twitter en Facebook is hij actief. Maar hij blijkt wel echt voor zijn pianoprogramma te gaan, en niet voor de likes volgers op sociale media.

Het pianopro programma

De inhoud

Piano cursus is eigenlijk geen goede naam voor pianopro. Pianopro is namelijk een heel programma waar je alle vaardigheden leert die je nodig hebt om piano te spelen. Verder leer je hoe je liedjes toets voor toets moet naspelen. Leuk voor op een verjaardag!

Je krijgt meer dan 30 E-book waarin je duidelijk wordt uitgelegd hoe je piano leert spelen. Deze E-books zijn allemaal heel gestructureerd opgebouwd. Je kunt alles op je eigen tempo doorlezen, en naspelen op de piano.

Ook krijg je er meer dan 70 video’s bij, waarin Steven Pruis alles voordoet en je verteld waar je op moet letten. Deze video’s zijn heel belangrijk, want als je even niet snapt hoe het moet, wordt het je in de video’s meteen duidelijk. Af en toe klonk mijn pianospel iets minder mooi. Steven legt in de video’s precies uit hoe je het beste uit je piano kunt halen.

Piano spelen mooi

Akkoorden

Voor dit programma heb je helemaal geen voorkennis nodig; je kunt zo aan de slag.

Je leert piano spelen op basis van akkoorden, waarmee je na een poosje meer dan 90% van de liedjes na kan spelen die je op de radio hoort. Maar in de cursus leer je ook noten lezen

Lesweken

De cursus bestaat uit 22 lesweken, die je in je eigen tempo door kan werken. Als je de ene week geen tijd hebt, kun je de volgende week gewoon verdergaan.

In die lesweken doe je allerlei oefeningen en leer je ook liedjes spelen. Als je een lesweek hebt afgesloten kun je naar de volgende lesweek.

Bij de E-book zitten ook meer dan 70 video’s, waar oefeningen en liedjes worden voorgedaan. Als je even niet snapt hoe je een liedje moet spelen of hoe je een oefening moet doen, kijk je even bij de video’s.

Hulp

Je kunt ook altijd de hulp van Steven inroepen als je iets niet snapt. Er zijn ook meer dan 20 duizend andere cursisten, die je zo nodig ook kunnen helpen. Je staat er dus nooit alleen voor.

Levenslang

Als je het pianopro programma aangeschaft hebt, heb je echt levenslang toegang tot pianopro. Ook als er nieuwe video’s beschikbaar komen in de toekomst, krijg je die er gratis bij.

Hieronder zie je de eerste les van de gratis starterscursus.

De prijs

Je kunt je het pianopro programma op twee manieren eigen maken. Het is in één keer te koop, dan heb je de hele cursus in één keer. Via de kortingslink onderaan deze pagina betaal je maar 149 euro voor de hele cursus.

Je kunt de termijnen cursus kopen. Dan betaal je per maand via de kortingslink onderaan deze pagina maar 15,95 per maand en voor de eerste maand maar 1 euro!

Goedkoop

Deze prijs voor zo’n compleet programma is erg voordelig. Stel je voor dat je pianoles neemt bij een pianoleraar. Die rekent voor een half uur al gauw 25-35 euro. Als je dan elke week les neemt, ben je per jaar minimaal 25*52 = 1300 euro kwijt!

Met pianopro krijg je een compleet programma met levenslang toegang voor nauwelijks 150 euro!

Betaling

De betaling is geheel veilig. Je kunt via ideal, paypal, sofort en bankcontact betalen. En als je buiten Nederland woont, of als je zelf het geld wil overmaken kan dat ook. Onder de betaalknop staat een link, waarmee je de benodigde gegevens krijgt.

Als je er voor kiest om het pianopro programma in één keer aan te schaffen, krijg je een metronoom thuisgestuurd.

Als je betaald hebt, kun je meteen al aan de slag. Je krijgt je inloggegevens en kunt inloggen op onlinepianoleraar.nl

 

Conclusie + geheime kortingslink

Het pianopro programma kan gerust een programma worden genoemd.

Je krijgt veel ebooks, meer dan 40 instructievideo’s. Ook krijg je 70+ turtorialvideo’s met allerlei tips en trics.

Je leert:

 • 10 essentiele basisvaardigheden¬†om opPianopro cursus¬†een goede en snelle manier¬†piano te leren spelen, wat je minimaal¬†50% van de tijd scheelt
 • 3 cruciale tips¬†met betrekking tot je houding, waardoor je rugpijn en een verkeerd aangeleerd spel leert voorkomen
 • De grootste valkuil bij het beginnen met leren piano spelen¬†die 7 van de 10 mensen gegarandeerd maken
 • Een vijf stappenplan bij het leren spelen met¬†twee handen tegelijk
 • De¬†drie meest gemaakte fouten¬†tijdens het spelen met een voetpedaal
 • De¬†14 meest voorkomende akkoorden¬†en de¬†3 meest voorkomende manieren¬†om deze aan te slaan
 • Eens en voor altijd op een¬†makkelijke manier uitgelegd hoe bladmuziek nu eigenlijk werkt¬†en dat het niets meer is dan een exacte visuele weergave van het klavier
 • In totaal bijna 100¬†populaire¬†en veel¬†aangevraagde piano liedjes¬†spelen
 • Drie essentiele vaardigheden¬†om in een band te spelen of zang te begeleiden, die je in minder dan een uur onder de knie kunt krijgen
 • Geheime patronen herkennen¬†om makkelijker te kunnen¬†improviseren, waarmee je zelf liedjes kunt bedenken of bestaande liedjes kunt aanpassen

Je krijgt levenslang! toegang tot de cursus, ook nieuwe video’s en nieuw lesmateriaal krijg je erbij. Zo kun je altijd vragen stellen aan Steven Pruis, en hoef je nooit zonder cursusmateriaal te zitten.

Al met al, kan ik je deze cursus met een gerust hart aanbevelen, het is de beste pianocursus die ik ken.

Geheime kortingslink!

Verder wil ik je nog een geheime kortingslink meegeven, waarmee je altijd de laagste prijs hebt.

Wil jij meer weten over pianopro? Klik dan op de knop hieronder en ga direct naar de geheime kortingspagina!

De geheime kortingspagina!

Beoordeling Pianopro

Pianopro is dé cursus om snel en gemakkelijk piano te leren spelen! Je kunt op je eigen tempo piano leren spelen. Wanneer je maar wilt!

Voordelen
 • Leer op je eigen tempo
 • Makkelijk
 • Levenslang toegang tot je lesmateriaal en digitale hulpmeester
 • Goedkoop
 • Geschikt voor iedereen!
Nadelen
 • Geen real-live contact met je piano leraar

Snel en makkelijk piano leren spelen? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn!

Ja! Ik wil makkelijk en snel piano leren spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *